Algemeen

Levenslied Eindhoven vond plaats op zaterdag 31 augustus 2019 op het Stadhuisplein in Eindhoven.

Leeftijd

Levenslied Eindhoven hanteert een minimum leeftijd van 18 jaar (geldige legitimatie verplicht). Bezoekers jonger dan 18 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het evenemententerrein betreden.

Legitimatie

De minimum leeftijd is 18 jaar, tenzij onder begeleiding van een volwassene. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Gratis toegankelijk

Levenslied Eindhoven is voor iedereen gratis toegankelijk, om die reden vindt er geen ticketverkoop plaats. Vorig jaar stond het Stadhuisplein van Eindhoven helemaal vol, er wordt aangeraden om op tijd aanwezig te zijn, Levenslied Eindhoven hanteert een vol=vol beleid.

Evenemententerrein (tussentijds) verlaten

Tussentijds het evenemententerrein verlaten is toegestaan. Let er wel op dat Levenslied een vol=vol beleid hanteert, verlaat je het terrein en kom je weer terug op het moment dat het terrein vol is, dan kan de toegang worden geweigerd. Daarnaast word je te allen tijde opnieuw gefouilleerd.

Deodorant & Zonnebrand

We gaan er natuurlijk van uit dat het fantastisch weer wordt! Het is daarom toegestaan om een klein (travel) formaat van maximaal 100 ml zonnebrand mee het terrein op te nemen. Zonnebrand vergeten? Geen probleem, bij de EHBO kun je altijd terecht voor een beschermend laagje! Deodorant is vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan en zal bij de entree dan ook worden ingenomen. Kleine deo-rollers zijn wel toegestaan.

Consumptiemunten

Iedere editie maakt Levenslied gebruik van unieke consumptiemunten. De munten hebben iedere editie een andere kleur en opdruk en zijn enkel die dag geldig. Dit doen we om te voorkomen dat de munten worden nagemaakt. Munten zijn te verkrijgen bij de kassa’s op het terrein en zijn na afloop van het event niet inwisselbaar.

Meenemen van eigen drank en etenswaren

Levenslied Eindhoven is een afgesloten evenemententerrein met voldoende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. Het meenemen van eigen drank en etenswaren is niet toegestaan. Bij de eetgelegenheden bevinden zich tevens voldoende zitgelegenheden om even bij te komen van al het dansen en zingen.

Bezoekers met een (lichamelijke) beperking

Levenslied Eindhoven is prima toegankelijk voor mindervaliden. Er is een aparte entree en er zijn aparte rolstoeltoegankelijke toiletten. Er zijn geen gereserveerde plekken voor rolstoelen op het terrein.

Selfiesticks

Selfiesticks zijn ​​voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers helaas niet toegestaan. We raden je aan geen selfiesticks mee naar de entree te nemen, deze zullen bij de entree in beslag worden genomen.

Professionele fotoapparatuur

Wil je jouw Levenslied Eindhoven ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem! Kleine pocket camera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van de beelden mag natuurlijk op alle sociale media met de hashtag #levensliedeindhoven. Professionele foto/video-apparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie op professionele basis fotograferen of filmen, stuur dan een officiële persaanvraag naar info@levensliedeindhoven.nl

Levenslied Eindhoven fotografen

Uiteraard hebben we vanuit de organisatie ook verschillende fotografen rondlopen die Levenslied Eindhoven op beeld vastleggen. De foto’s die worden gemaakt zijn binnen een week na afloop van Levenslied Eindhoven terug te vinden op de officiële website en Facebook pagina.

Medicatie

Wanneer je tijdens Levenslied Eindhoven gebonden bent aan het innemen van medicijnen, breng dan een doktersvoorschrift of medisch paspoort mee. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. De beveiliging zal op basis van je doktersverklaring of medisch paspoort bepalen of je medicatie is toegestaan. Indien nodig kan de medicatie opgeslagen of afgekoeld worden bij de EHBO. Als de hoeveelheid medicijnen die je bij je hebt, het doktersvoorschrift overschrijdt, kan deze door de beveiliging worden ingenomen.

E-sigaret

Het is toegestaan om een E-sigaret mee het terrein op te nemen, de vloeistof zal worden gecontroleerd door de beveiliging waarna toegang zal worden verleend. Navullingen voor E-sigaretten zijn niet toegestaan.

Gevonden voorwerpen

Ben je tijdens Levenslied Eindhoven waardevolle spullen verloren? Na afloop van Levenslied Eindhoven worden door alle betrokken partijen de gevonden voorwerpen overgedragen aan de organisatie. Wij adviseren je om een bericht te sturen via de officiële Facebook pagina van Levenslied Eindhoven of stuur een mailtje naar info@levensliedeindhoven.nl met een beschrijving van wat je kwijt bent geraakt.

Oordoppen

Levenslied Eindhoven vindt plaats op het Stadhuisplein van Eindhoven. Dit terrein is vrij groot en om er voor te zorgen dat ook achterin iedereen gezellig mee kan zingen, kan het zijn dat het geluid vooraan als vrij hard ervaren kan worden. Om ervoor te zorgen dat je ook na Levenslied Eindhoven nog ongestoord naar muziek kan luisteren, adviseren we je om voor de zekerheid oordopjes mee te nemen. Heb je nog geen oordoppen? Geen probleem, bij de barren op het terrein zijn deze te verkrijgen.

Parkeren

Levenslied Eindhoven vindt plaats in het stadscentrum van Eindhoven, om die reden zijn er geen gratis parkeerplaatsen dichtbij het Stadhuisplein. Mocht je de auto toch dichtbij het evenemententerrein willen parkeren dan adviseren we gebruik te maken van Q-Park Parkeergarage Stadhuisplein (0 minuten lopen), Q-Park Parkeergarage Heuvelgalerie (5 minuten lopen), Parkeerterrein Keizersgracht (7 minuten lopen), P1 Parking Hooghuis (7 minuten lopen) of Tramstraat 60 Parking (10 minuten lopen).

Openbaar vervoer

Het Stadhuisplein is te bereiken met de bus via bushalte Stadhuisplein. Voor actuele aankomst- en vertrektijden en het plannen van je reis kun je terecht op www.9292.nl

Meer Levenslied Eindhoven?

Op de hoogte blijven van alle informatie rondom Levenslied Eindhoven? Volg Levenslied Eindhoven dan snel op Facebook!

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief