Levenslied info

Je jaarlijkse dosis vitamine NL haal je op het Stadhuisplein tijdens Levenslied Eindhoven!
Vrijdag 26 augustus 2022 van 19:00 – 01:00 uur
Zaterdag 27 augustus 2021 van 15:00 – 01:00 uur

Festival info

Datum & tijd
Levenslied Eindhoven vindt plaats op:
Vrijdag 26 augustus 2022 van 19:00 – 01:00 uur
Zaterdag 27 augustus 2022 van 15:00 – 01:00 uur
Minimumleeftijd
Iedereen is welkom tijdens Levenslied Eindhoven. Alle bezoekers onder de 18 jaar moeten begeleid worden door een volwassene.
Legitimatie
Een geldige legitimatie in de vorm van een paspoort, ID kaart of rijbewijs is verplicht. Bij twijfel kan de beveiliging om een geldig identiteitsbewijs vragen.
Tas
Annie, houd jij mijn tassie even vast? Natuurlijk begrijpen we dat je je persoonlijk eigendommen ergens wilt bewaren en een tas is daarom ook geoorloofd. Parfum is dat niet i.v.m. de veiligheid van onze bezoekers (deo mag alleen in kleine roller varianten).
Eten & Drinken
Eigen eten en drinken meenemen is niet geoorloofd. Maar wij zullen er voor zorgen dat de tappen niet leeg komen te staan en dat er genoeg lekkers te verkijgen zal zijn.
Lockers
Er zijn geen lockers aanwezig.
Munten
Iedere editie werkt Levenslied met unieke munten. Deze munten zijn tegen betaling te verkrijgen bij de kassapunten op het terrein. Het is niet mogelijk om met cash of pin bij de barren drinken te halen.
Pinnen
Het is mogelijk om zowel cash als met pin je munten aan te kopen. Er is geen mogelijkheid om cash geld bij te pinnen.
Oordoppen
We adviseren altijd om oordopjes in te doen, zodat dat je ook na Levenslied Eindhoven nog heerlijk naar muziek kan luisteren zonder ruis in je oren.
Selfiesticks
Helaas, pindakaas. Selfiesticks zijn voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers niet toegestaan. Selfiesticks zullen bij de entree in beslag worden genomen.
Professioneel foto apparatuur
Wil je jouw Levenslied Eindhoven ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem! Kleine pocketcamera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van de beelden mag natuurlijk op alle social media met de hashtag #levensliedeindhoven. Professionele foto/videoapparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie op professionele basis fotograferen of filmen, stuur dan een officiële persaanvraag naar marketing@firstvision.nl.
Deodorant
Alleen kleine deorollers zijn toegestaan. Deodorantsprays worden vanwege veiligheidsredenen bij de entree dan ook worden ingenomen.
Paraplu
We hebben zon besteld, maar raden je aan om voor de zekerheid een poncho mee te nemen. Paraplu’s zijn i.v.m. de veiligheid niet toegestaan en zullen bij de entree in beslag worden genomen.
Locatie tussentijds verlaten
Je bent vrij om het terrein van Levenslied Eindhoven tussentijds te verlaten. Houd er wel rekening mee dat je opnieuw in de rij zal moeten staan als je weer naar binnen wil. Is het plein vol dan betekent dit dat je moet wachten totdat er weer voldoende ruimte is.
Lichamelijke beperking?
Levenslied Eindhoven vindt plaats op het Stadhuisplein in Eindhoven. Dit terrein is volledig verhard en toegankelijk voor minder validen. Een apart deck zodat mindervaliden op hoogte kunnen genieten is er helaas niet.
Roken
Levenslied Eindhoven is niet overdekt. Het is dus toegestaan om te roken, maar we vragen je wel om rekening te houden met de overige bezoekers. Sigaretten worden niet op het terrein verkocht.
Ik voel me niet lekker
Wanneer je jezelf niet goed voelt, geef dit dan aan bij iemand in de directe omgeving. Er is een EHBO-post aanwezig tijdens het evenement.

Gratis toegang!

Is een ticket verplicht?
Levenslied Eindhoven is een gratis festival. Het is ook een populair festival en het aantal toegangsplekken is beperkt. Als we het maximale aantal bezoekers hebben bereikt dan hanteren we het principe van 1 uit, 1 in. Als je eenmaal buiten bent, moet je weer in de rij aansluiten.

Bereikbaarheid

Parkeren
Er zijn diverse betaalde parkeergelegenheden in de buurt van het Stadhuisplein. Deze kun je o.a. vinden via Google Maps.
OV
Het Stadhuisplein bevindt zich in het centrum van Eindhoven en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Check voor de actuele routes en vertrektijden www.9292.nl.

Contact

Contact
Voor vragen adviseren we je om de infopagina goed door te lezen. Hier hebben we de veelvoorkomende vragen namelijk al beantwoord. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar info@firstvision.nl.
Persaanvraag
Fotografen en cameracrews die op Levenslied Eindhoven professioneel beeldmateriaal willen schieten kunnen contact opnemen met onze pr afdeling. Stuur een officiële persaanvraag naar marketing@firstvision.nl.

Twee dagen gratis toegang

Gratis toegang