Algemeen

Django Wagner – 10-jarig jubileum vindt plaats op vrijdag 22 november  2019 te Eventcentre Aquabest, ekkersweijer 7 te Best

Openingstijden

De deuren gaan vanaf 19:30 open. De show is vanaf 20:00 – 1:00. Dus kom op tijd!

Leeftijd

Django Wagner – 10-jarig jubileum hanteert een minimum leeftijd van 18 jaar (geldige legitimatie verplicht).

Legitimatie

De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Evenement (tussentijds) verlaten

Wanneer je het evenement (tussentijds) verlaat is het helaas niet meer mogelijk om opnieuw binnen te komen. Bij bijzondere of onverwachte (nood)situaties kan de beveiliging hier een uitzondering voor maken. Vraag dus altijd even bij een van de medewerkers na of dit het geval is. En verder adviseren we vooral om binnen te blijven.

Deodorant 

Deodorant is vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan en zal bij de entree dan ook worden ingenomen. Maar geen paniek, kleine deorollers zijn wel toegestaan en bieden een uitkomst.

Consumptiemunten

Iedere editie maakt Django – 10-jarig jubileum gebruik van unieke munten. De munten hebben iedere editie een andere kleur en opdruk en zijn enkel die dag geldig. Munten zijn te verkrijgen bij de kassa’s op het terrein en zijn na afloop van het event niet inwisselbaar.

Meenemen van eigen drank en etenswaren

Tijdens Django – 10-jarig jubileum zijn er voldoende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. Het meenemen van eigen drank en etenswaren is niet toegestaan. Bij de eetgelegenheden bevinden zich tevens voldoende zitgelegenheden om even bij te komen van al het dansen en zingen.

Bezoekers met een (lichamelijke) beperking

Eventcentre Aquabest is prima toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn geen gereserveerde plekken voor rolstoelen of zitplekken.

Selfiesticks

Selfiesticks zijn ​​voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers helaas niet toegestaan. We raden je aan geen selfiesticks mee naar de entree te nemen, deze zullen bij de entree in beslag worden genomen.

Professionele fotoapparatuur

Wil je jouw Django – 10-jarig jubileum ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem! Kleine pocket camera’s zonder verwisselbare lens of telefoons zijn gewoon toegestaan. Professionele foto/video-apparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie op professionele basis fotograferen of filmen, stuur dan een officiële persaanvraag naar info@levensliedeindhoven.nl

Django 10-jarig jubileum fotografen

Uiteraard hebben we vanuit de organisatie ook verschillende fotografen rondlopen die het concert op beeld vastleggen. De foto’s die worden gemaakt zijn binnen een week na afloop van Django – 10-jarig jubileum terug te vinden op de officiële website en Facebook pagina.

Medicatie

Wanneer je tijdens Django’s concert gebonden bent aan het innemen van medicijnen, breng dan een doktersvoorschrift of medisch paspoort mee. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. De beveiliging zal op basis van je doktersverklaring of medisch paspoort bepalen of je medicatie is toegestaan. Indien nodig kan de medicatie opgeslagen of afgekoeld worden bij de EHBO. Als de hoeveelheid medicijnen die je bij je hebt, het doktersvoorschrift overschrijdt, kan deze door de beveiliging worden ingenomen.

E-sigaret

Het is toegestaan om een E-sigaret mee het terrein op te nemen, de vloeistof zal worden gecontroleerd door de beveiliging waarna toegang zal worden verleend. Navullingen voor E-sigaretten zijn niet toegestaan.

Gevonden voorwerpen

Ben je tijdens Django’s concert waardevolle spullen verloren? Na afloop van het concert worden door alle betrokken partijen de gevonden voorwerpen overgedragen aan de organisatie. Wij adviseren je om een bericht te sturen via de officiële Facebook pagina van Levenslied Eindhoven of stuur een mailtje naar info@levensliedeindhoven.nl met een beschrijving van wat je kwijt bent geraakt.

Oordoppen

Django – 10-jarig jubileum vindt plaats in Eventcentre Aquabest. Deze hal is vrij groot en om er voor te zorgen dat ook achterin iedereen gezellig mee kan zingen, kan het zijn dat het geluid vooraan als vrij hard ervaren kan worden. Om ervoor te zorgen dat je ook na Django’s concert nog ongestoord naar muziek kan luisteren, adviseren we je om voor de zekerheid oordopjes mee te nemen. Heb je nog geen oordoppen? Geen probleem, bij de lockerbalie zijn deze te verkrijgen.

Parkeren

Kom je met de auto? Volg vanaf de Terraweg te Best de borden ‘parkeren’ richting Aquabest. Parkeren kost €5,- per auto en is alleen met cash te betalen. Je parkeert de auto voor de deur.

Meer Levenslied Eindhoven?

Op de hoogte blijven van alle informatie rondom Levenslied Eindhoven? Volg Levenslied Eindhoven dan snel op Facebook!

Facebook

Aanmelden nieuwsbrief